Ook een link op BAGS by MI.?
Stuur een mail naar: info@bagsbymi.nl

Bags by MI. zal deze plaatsen en vervolgens een mail retour sturen,
met de link van Bags by MI.

AROHAHEDY

Door de overvloed van externe prikkels, kansen, mogelijkheden, legio aan dagelijkse keuzes en de hoge druk van onze maatschappij raken sommigen het spoor bijster met chaos, onbalans en vaak burn out of oververmoeidheid tot gevolg. Een kleine greep uit de problemen die kunnen ontstaan zijn verwarring, het gevoel de weg kwijt te zijn, problemen op het werk, crisis in de relatie, schulden of verslaving. Hoe kom je daar uit?

Door contact op te nemen met Hedy!
www.arohahedy.nl

Hedy heeft een sterke intuïtie, ze helpt je verder op je pad als je op wat voor manier bent vastgelopen, scheiding, overlijden,  nare jeugd,laag zelfbeeld, waardoor er onverwerkte emoties door ontstaan die vervolgens blokkades worden, waar je geestelijk last van kan krijgen  en die zich vaak ook nog uiten als je er te lang mee blijft lopen in lichamelijke klachten. Ze luistert naar je als je erover wilt praten maar ze kan het ook doen in stilte door zich af te stemmen op je lichaam en kijkt wat het lichaam verteld. Hedy is een hartenmens en wil je ook weer terug brengen naar je hart en als je alleen maar in je hoofd zit.en dan zit je niet in je lijf.
Een hart zoekt naar mogelijkheden en oplossingen, terwijl het denkvermogen + ego zorgen voor onrust en herrie. Hedy haar purpose is dat ze haar medemens, weer in hun kracht zet door alle blokkades op te ruimen op verschillende niveau's zodat je weer lichter en vrolijker in het leven staat en weer je pad verder kan volgen.

Volg je hart ❤

Liefde keer 3
http://www.liefdekeer3.nl/

Wensballon
http://www.hiephiepballon.nl/categories/Wensballonnen/

http://www.springkussenshuren.net/
http://www.partytenthuren.com/

Zakelijke telefonie
http://www.panas.nl

www.tuinstoelen.be
http://www.tuinstoelen.be/

Webshop software online
http://www.shoptrader.nl/

Shop Fashionorder.nl
http://fashionorder.nl/

Idee bezorging folders
http://www.exclusiefverspreiden.nl/

Bijzondere geboortekaartjes zelf maken
http://www.kaartjes-fabriek.nl/geboortekaartjes

© 2011 - 2020 Mi - Bags & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel